RAZOČARANI POLICIJOM

Uz pomoć medija sami pronašli krivca prometne nesreće

19.10.2012 u 00:05

Bionic
Reading

Vozač zelenog kamiona 'tamić' izazvao je u ponedjeljak 15. listopada oko 18.10 sati na Jadranskoj magistrali na ulazu u mjesto Bibinje prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja

'Izgubio je nadzor nad vozilom, prešao u suprotni kolnički trak i u udario u lijevi bok sivu Seat Cordobu koja je dolazila iz suprotnog smjera. Vozač Seat Cordobe se uspio snaći, pribrati i izaći iz auta, ali nije uspio vidjeti registracijske oznake kamiona. U jednoj i u drugoj traci bila su vozila koja su svjedočila nesreći, no nitko se nije zaustavio ne bi li provjerio ima li ozlijeđenih u automobilu. U Cordobi su se nalazile dvije osobe i pravim čudom prošle su samo s lakšim ozljedama', ovim se riječima lokalnim portalima tražeći pomoć obratio brat vozača Seat Cordobe Petar Bajlo.

Objavom priče mediji u napravili svoj dio posla, a braća Bajlo su se dala u potragu za počiniteljem koji je ubrzo i otkriven.

'Ulogu policije u svemu, njihov stav, reakciju i angažman, ne želim komentirati iz poštovanja prema časnim ljudima koji tamo rade i ne zaslužuju generaliziranje s kolegama koji bi svoj posao mogli obavljati profesionalnije. Podatke smo servirali i proslijedili policiji', napisao je Petar Bajlo u svom drugom dopisu uredništvima zadarskih portala uz zahvalu na velikoj pomoći.

Njegov brat Ivan, vozač Cordobe, demantirao je nagađanja posjetitelja portala koji su u svojim komentarima krivcima proglasili Rome, skupljače otpada, rekavši kako je vozač kamiona bio jedan mještanin Turnja.

'Sve se može kad se hoće, a najučinkovitiji način za rješavanje problema je putem medija i hvala im na tome', poručio je Ivan Bajlo, zadovoljan raspletom cijelog slučaja.