Hrvatska NEUGODAN SUSRET KOD STOJEDINICE

Studenti zaskočili Primorca, pa si je vikao: 'Ostavka'

  • Autor: tportal.hr
  • 22.5.2009 8:57:08
  • 21.5.2009 7:15:00

'Ostavka, ostavka', vikalo je u srijedu navečer 20-ak studenata u Teslinoj ulici u Zagrebu nakon što je ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac završio svoje gostovanje u talk showu 'Na vrućem stolcu' Radija 101 koji je vodila Zrinka Vrabec Mojzeš

Prilikom izlaska iz studija oko 22 sata Primorca su ispred Stojedinice sačekali studenti koji su od njega zahtijevali da potpiše peticiju za besplatno školstvo. Primorac je to učinio, ali je do svog potpisa dodao: 'uz modifikaciju', piše Jutarnji list.

Dok je još potpisivao peticiju, studenti su ga počeli pozivati na ostavku, što je ministra dovelo u vrlo neugodnu situaciju te je odlučio porazgovarati s okupljenima. No studenti nisu željeli razgovarati s njim iz principa, jer već 30 dana ignorira poziv da dođe na razgovor na Filozofski fakultet.

'Ostavka, ostavka', vikali su u glas. Ministar se tada zacrvenio, a bezuspješni pokušaji da smiri studente potpuno su ga dezorijentirali. Iako ga je službeni vozač čekao u Gajevoj ulici, on je krenuo prema Bogovićevoj. Najedanput se okrenuo i priključio studentskim povicima. 'Ostavka, ostavka', vikao je sebi ministar.

Studenti nisu mogli vjerovati da je ministar kojeg se poziva na ostavku sam sebi počeo vikati: 'Ostavka, ostavka.'

'Ovo je apsurdno i bizarno', komentirali su. Nakon toga ministar je uspio pronaći svojeg vozača, a studenti su se oko 22.15 sati razišli.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još