Hrvatska PU PRIMORSKO-GORANSKA

Imenovani načelnici 15 policijskih postaja

Nakon završenih natječaja, provedenih intervjua te uvida u njihov personalni dosje i sve postignute rezultate, danas je temeljem rješenja glavnog ravnatelja policije Vlade Dominića imenovano niz novih načelnika policijskih postaja na području Policijske uprave primorsko-goranske

Promjene u PU karlovačkoj

Temeljem provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika, novi načelnici policijskih postaja u PU karlovačkoj su Damir Brcković u Karlovcu, Josip Žgela u Dugoj Resi, Dražen Lipošćak u Ogulinu, Željko Pavlić u Ozlju, Nenad Katić u Slunju, Ivan Kalić u Vojniću, Saša Lenard je načelnik Postaje prometne policije Karlovac, a Željko Magdić načelnik Postaje granične policije Maljevac. Četvorica od njih i do sada su bili načelnici istih policijskih postaja, a preostala četvorica neraspoređenih bivših načelnika policijskih postaja bit će naknadno raspoređena. (Hina)

Novinarima ih je na izvanrednoj konferenciji u Policijskom domu u Rijeci predstavila Senka Šubat, nedavno imenovana načelnica PU primorsko-goranske. 'To su sve dugogodišnji djelatnici s vrlo dobrim rezultatima i vjerujem da će opravdati ova imenovanja i dalje svojim rezultatima rada u sredinama u kojima su postavljeni', izjavila je Šubat.

Nekoliko je načelnika ostalo na svojim dosadašnjim načelničkim mjestima, i to Marijan Perica na čelu I. policijske postaje Rijeka, Moris Saganić na čelu PP Mali Lošinj s Ispostavom Cres, Marinko Puškarić na čelu PP Delnice, Damir Brnas na čelu PP Opatija, Damir Štimac na čelu Postaje granične policije Rupa, Dalibor Bačić na čelu Postaje pomorske policije Rijeka i jedina ženska osoba na načelničkom mjestu Lidija Obajdin na čelu PP Čabar.

Za šefa Postaje prometne policije Rijeka imenovan je Robert Tometić, umjesto Ivice Filipovića, koji je pak prešao na čelno mjesto II. policijske postaje Rijeka, umjesto dosadašnjeg Antuna Štembergera. III. policijsku postaju Rijeka vodit će Alen Perušić, umjesto Đure Matuzovića.

Dejan Hriljac postao je prvi čovjek PP Krk, umjesto dosadašnjeg Ivana Katalinića, Dado Krstinić načelnik PP Rab, umjesto Branka Fabe, a Romeo Bajt vodit će PP Vrbovsko, umjesto Branka Piršića. Nadalje, umjesto Ivice Žunića PP Crikvenica vodit će Damir Volf, koji je dosad bio šef postaje aerodromske policije Rijeka, a na to je mjesto postavljen Ivan Lopac.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još