NOVOSTI IZ CAMMEA

Vožnju taksijem plaćajte prepaid karticom i bonovima

27.09.2012 u 12:04

Bionic
Reading

Taxi Cammeo od 1. listopada u prodaju pušta Cammeo Card, prepaid karticu koju će korisnici moći nadoplatiti bonovima u iznosu od 50, 100 i 200 kuna, a koja će se moći kupiti na svim kioscima Tiska u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Puli

Cijena same kartice iznosi 100 kuna, ali je taj isti iznos odmah raspoloživ za korištenje. Uz to, svi koji se registriraju na službenoj internetskoj stranici Taxi Cammea dobivaju dodatnih 20 kuna na raspolaganje. Za nadoplatu na kioscima Tiska deset posto nadoplaćenog iznosa dobivate gratis. Bon se aktivira SMS porukom a na isti se način može provjeriti i stanje računa.

'Uvođenjem Cammeo Card usluge Taxi Cammeo još jednom potvrđuje svoju poziciju vodećeg taksi prijevoznika u Hrvatskoj. Benefiti koje kartica donosi, bilo da je riječ o povoljnijoj vožnji, jednostavnom korištenju lii lakoj dostupnosti zahvaljujući suradnji s tvrtkom Tisak, nama su dovoljan razlog da vjerujemo u uspješnu impelmentaciju. Sigurni smo da će benefite i potencijal proizvoda prepoznati sve dobne skupine, a svakako će olakšati brige brojnim roditeljima kojima će se ovakva usluga pokazati kao pun pogodak za njihovu djecu tinejdžere. Cammeo Card logičan je korak u provođenju naše strategije poslovanja koja se temelji na ideji da kvalitetom i cijenom usluge uvijek budemo korak ispred', istaknuo je Vladimir Minovski, direktor Taxi Cammea.

Cammeo Card samo je jedna u nizu novosti koje se tiču tvrtke Taxi Cammeo. Kontinuirano se i intenzivno radi na uvođenju novih tehnologija, modernizaciji infrastrukture te unaprjeđenju dispečerskog sustava, a trenutno rade na uvođenju certifikata ISO 9001.

Ne zaboravite u ponedjeljak kliknuti na Nagradnjače tportala gdje možete osvojiti četiri Cammeo prepaid kartice s iznosom od sto kuna.