SRETNIK IZ DONJEG VIDOVCA

Na 'grebalici' u dvije godine dobio dva BMW-a

Bionic
Reading

Kad je krajem 2010. godine Stanislav Zvošec (59) na srećki 'Jurilica' osvojio BMW niti on niti njegova obitelj nisu mogli vjerovati da je to istina. A kad se to isto dogodilo u rujnu 2012. godine nevjerica je bila tolika da je čak i njegova kći iz Australije stigla da bi se uvjerila da sve to nije samo san

Donji Vidovec je jedno od najstarijih naselja u Međimurju koje prema popisu stanovništva iz 2011. ima 1.403 stanovnika, a sada ima i dva BMW-a osvojena uz pomoć srećaka Hrvatske lutrije. Koliko je velika slučajnost da u tako malo mjesto otputuju dva BMW-a, svakome je jasno. Ali da ih oba osvoji ista osoba - tu vjerojatnost trebalo bi izračunati!

'Obožavam ove srećke i samo njih volim strugati, niti nakon dva BMW-a ne prestajem!', rekao je sretni dobitnik. Dok je 'stari' BMW čekao na parkiralištu, gospodin Stanislav požurio je po ključeve novog BMW-a.

'Vidite da napredujem, stari BMW je imao troja vrata, a ovaj novi pet. Oba su bijela, moram sad dobro paziti koje ću ključeve uzeti i u kojega ću sjesti. A susjedi će vjerojatno misliti da ne vide dobro, danas ovakav, sutra onakav auto!', oduševljeno je ispričao dobitnik Stanislav Zvošec, koji je obje srećke kupio na istom prodajnome mjestu.

Ključeve novog automobila gospodinu Zvošecu predao je Bojan Jovanović, prvi hrvatski mačevalac u povijesti Olimpijskih igara koji je nastupio pod hrvatskom zastavom.