NIVOGRADNJA - STANOVI PREČKO

Akcija – uz kupnju stana ljetovanje na poklon

15.05.2009 u 13:35

Bionic
Reading

Nivogradnja d.o.o. je pripremila poseban poklon za kupce svojih stanova u naselju Prečko-jug i naselju Ris. Svi koji kupe stan u razdoblju do 17. srpnja 2009. uz kupnju stana dobivaju ljetovanje za dvije osobe na atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj ili inozemstvu

Kupcima je omogućeno da sami izaberu gdje i kada žele ljetovati unutar ponuđenog programa koji obuhvaća destinacije Umag, Vodice, Zadar, Brač, Hvar, Mali Lošinj,Tunis i Egipat. Smještaj je u novim hotelima s četiri zvjezdice koji nude mnoge atraktivne sadržaje.

Naselje Prečko-jug omeđeno je na sjeveru Jarnovićevom ulicom kojom se odvija autobusni gradski prijevoz, na istoku produljenom Lhotkinom ulicom, a na jugu i jugozapadu budućim koridorom produžene Jarunske ulice i Jarunskog mosta koji će omogućavati brzu vezu s južnim dijelom grada. Tramvajski prijevoz odvija se Matetićevom ulicom koja je od spomenute lokacije udaljena oko 300 metara.

Svi važniji sadržaji za ugodno i kvalitetno življenje kao što su vrtići, škole, trgovine, trgovački centri i rekreacijska zona Jarunskog jezera nalaze se u neposrednoj blizini.

Stanovi su pametno osmišnjeni i nude udobno stanovanje, a veličine su od 21 m2 do 126 m2. Cijena stanova je od 1.805 eur/m2, a useljenje prvog objekta predviđeno je za 30. studenoga 2009.

Naselje Ris smješteno je uz Bolničku cestu na podsljemenskim zelenim obroncima. U naselju se nalazi vrtić i manji opskrbni centar. Stanovi su useljivi, veličine od 72 m2 do 107 m2, a cijena je od 1.615 eur/m2. Stanovi se ističu visokom kvalitetom izgradnje, a ugrađena je kvalitetna suvremena oprema.