MISLI DA SU FIOLIĆ I ČOBANKOVIĆ UCIJENJENI

Sanader: Bajić protiv mene vodi križarski rat!

04.09.2012 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon završetka današnjeg ročišta suđenja za Fimi mediju Ivo Sanader se samoinicijativno obratio novinarima ogradivši se prethodno kako inače ne komentira ovakve stvari, no da se ne može suzdržati i ne prokomentirati podizanje optužnice za slučaj Planinska. 'Mladen Bajić protiv mene vodi križarski rat, ali neće ga dobiti', rekao je

Dodao je kako nikada ne žali za svoje odluke pa tako ni za onu što je Bajića ostavio na mjestu glavnog državnog odvjetnika, ali dodao je, mislio je da je Bajić bolji državni odvjetnik.

Dnevnik.hr
navodi i da se osvrnuo na Stjepana Fiolića za kojeg je rekao kako smatra da se radi o ucjenama i da je rekao sve što je rekao jer su ga ucjenjivali da će mu zatvoriti ženu i da će dobiti devet godina zatvora. Isto misli i za Petra Čobankovića.

Suđenje HDZ-u, njegovom bivšem čelniku i premijeru Ivi Sanaderu te ostalim optuženima u slučaju Fimi media nastavilo se nakon ljetne stanke svjedočenjem Antona Fabeka iz Gredelja i bivšeg predsjednika uprave Hrvatske pošte Roberta Jukića.

Anton Fabek je kazao da je na traženje Sanadera i bivšeg stranačkog rizničara Mladena Barišića HDZ-u dao novac za financiranje predizborne kampanje.

Nedavno smijenjeni predsjednik uprave Hrvatske pošte (HP) Robert Jukić posvjedočio je danas da su mu, prije sklapanja ugovora s Fimi mediom, bivši premijer Ivo Sanader te tadašnji stranački rizničar Mladen Barišić prigovarali da nije dovoljno senzibilan prema HDZ-u te da u državnoj tvrtki kojoj je na čelu kadrovira samostalno i 'na svoju ruku'.