DVOJE PRIVEDENIH

Policija u Hrvatskim šumama zbog 15 kubika drva?!

Bionic
Reading

Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom provodi istražne radnje u vezi s nepravilnostima u radu Hrvatskih šuma

Tu je vijest potvrdila Dijana Žagar iz koprivničko-križevačke policije. O detaljima istrage nije željela govoriti, ali neslužbeno doznajemo da istraga traje već nekoliko tjedana, piše Večernji list

Kako je akcija u tijeku, iz policije nisu željeli odavati detalje o broju uhićenih. No, naglasili su kako akcija nije počela danas, već traje neko vrijeme.

Iz Hrvatskih šuma priopćili su kasnije da je policija na obavijesni razgovor privela dvojicu poslovođa iz šumarije Kloštar Podravski, te ih nakon ispitivanja pustila na slobodu, piše Dnevnik.hr.

'Roba za koju se sumnja da je predmet kriminala, a riječ je o 15-ak kubika drva, trenutačno je zapljenjena u skladištu pilane i nedostupna nam je za provjeru dok se ne završi istraga ovlaštenog sudskog vještaka. Hrvatske će šume pokrenuti postupak unutarnje kontrole po istom pitanju, čim to budu u mogućnosti', stoji u priopćenju iz Hrvatskih šuma.