Hrvatska TOMISLAV KARAMARKO:

'Milanović je slučajni premijer, slučajne vlade'

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko danas boravi u Dubrovniku gdje je na kratkoj konferenciji za novinare, osvrnuvši se na izjavu predsjednika Vlade Zorana Milanovića, rekao da Hrvatska nije slučajna država.

"Aktualni premijer niže čitav niz bisernih izjava", kazao je Karamarko te naglasio "kako slučajni premijer neke slučajne Vlade nema pravo tako nešto reći jer Hrvatska nije slučajna država".

Premijer Milanović jučer je prigodom posjeta Babinoj Gredi gdje je obišao polja stradala od suše, rekao kako smo "očigledno svi prepušteni slučaju" te da je "država koja je prepuštena slučaju slučajna država".

"Neka pogleda u oči roditeljima svih onih koji su poginuli za Hrvatsku", naglasio je Karamarko te dodao kako je u Dubrovnik došao kao gost javne tribine u prigodi spomendana na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima.

Osvrćući se na tu temu Karamarko je kazao kako se danas u Hrvatskoj, usprkos rezolucijama Hrvatskoga sabora i Europskog parlamenta, osporavaju, razvodnjavaju i opravdavaju neki zločini, te kako on ne vidi zašto se neke žrtve totalitarnih sustava stavljaju u drugi plan.210273,207692,207656,207557
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još