OLIMPIJADA, PLODOVI ZEMLJE...

HRT u srpnju najgledanija televizija u Hrvatskoj

10.08.2012 u 18:03

Bionic
Reading

Nakon sjajne prve polovice godine u kojoj je bila najgledanija nacionalna televizija, Hrvatska radiotelevizija i u srpnju nastavlja trend rasta te je ponovno najgledanija televizija u Hrvatskoj

Prema podacima o gledanosti nezavisne agencije AGB Nielsen, HRT je u srpnju 2012. godine na oba svoja kanala imao cjelodnevni udio u gledanosti od 30,9 posto, što je gotovo dva posto više od druge najgledanije nacionalne televizije, javlja HRT-ov Odjel za odnose s javnošću.

Neki od najgledanijih sadržaja tokom ovogodišnjeg srpnja na HRT-u bili su prijenosi s Olimpijskih igara u Londonu, susret drugog pretkola lige prvaka u kojem je igrao Dinamo protiv Ludogoreca, koji je pratilo pola milijuna gledatelja.

Veliku gledanost imale su i emisije Informativnog programa, 'Dnevnik' u podne HTV-a koji je u srpnju također pratilo oko pola milijuna gledatelja, 'Plodovi zemlje' između pola milijuna i 664.000, 'More' sa 487.000 te 'Nedjeljom u dva' sa 440.000 gledatelja.

HTV će svojim gledateljima ponuditi još više sadržaja kada se uza sve novitete koje donosi jesenska shema pokreće i treći program, HRT 3, koji će donijeti brojne znanstvene, obrazovne, kulturne i filmske sadržaje.