JOŠ JEDAN MINISTAR U BOLNICI

Liniću odstranjeni žučni kamenci

06.08.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Ministar financija Slavko Linić operiran je jutros u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Rutinskim operativnim zahvatom – laparoskopskom metodom - odstranjeni su mu žučni kamenci

'Zahvat je protekao uredno i ministar Slavko Linić se dobro osjeća. Predviđa se da će oporavak biti kratak i da će se Linić vratiti svakodnevnim dužnostima već tijekom ovoga tjedna, priopćeno je iz Vlade.


Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, ministar Linić već će sutra biti otpušten s bolničkog liječenja. Izvori tog lista u Banskim dvorima navode da Linić već u srijedu planira nastaviti s uobičajenim ministarskim dužnostima.

Od svih ministara u Vladi Zorana Milanovića jedino je Slavko Linić odustao od toga da koristi dva tjedna kolektivnog godišnjeg odmora.

Prije Slavka Linića u bolnici su, iz različitih razloga, završili bivši ministar prometa Zlatko Komadina, potpredsjednik Vlade Neven Mimica i ministar policije Ranko Ostojić. Zbog povratka teške bolesti već je dulje na bolovanju predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem