NOVA CRTA RAZGRANIČENJA

Pauk će vozila odlagati u Sesvetama i na Velesajmu

24.07.2012 u 15:13

Bionic
Reading

Zagrebparking je danas izvijestio da će od 1. kolovoza primjenjivati novu liniju razgraničenja kojom se određuje na koji će deponij biti premješteno nepropisno parkirano vozilo - nova linija će se protezati od Bukovačke ulice do Domovinskog mosta, pa će sva vozila s područja istočno od novousvojene linije biti premještena na deponij Sesvete (Ninska bb), a zapadno od linije na deponij Zagrebački velesajam Istok II

Podružnica Zagrebparking u priopćenju navodi kako od srpnja ove godine sva nepropisno zaustavljena ili parkirana vozila premješta na jedan od ta dva deponija, ali da je ukidanjem dva dosadašnja deponija u Samoborskoj i Strojarskoj ulici došlo do potrebe formiranja nove linije razgraničenja.

Kako bi građani svoje vozilo mogli preuzeti što bliže mjestu s kojega je premješteno, podružnica Zagrebparking je u dogovoru s policijom predložila novu liniju razgraničenja - po prihvaćenom prijedlogu ova linija protezat će se duž Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, sve do Domovinskog mosta.

Sukladno dogovoru, sva vozila premještena s područja istočno od linije razgraničenja biti će premještena na deponij Sesvete, a vozila premještena s područja zapadno od novousvojene linije, kao i ona iz navedenih ulica, bit će premještena na deponij Zagrebački velesajam Istok II.

Iznimka su vozila stranih registarskih oznaka i vozila bez tablica - ona će sva, zbog kontrole vozača i vozila od strane policije, biti premještana na deponij Zagrebački velesajam Istok II.

Za detaljne informacije o nastalim promjenama Zagreparking zainteresirane poziva da se putem info telefona obrate službi za premještanje i prijenos vozila istaknutima na internet stranici Zagrebparkinga.