RAZOČARAN POLITIKOM

Škoro izašao iz HDZ-a

13.07.2012 u 22:30

Bionic
Reading

'Točno je da sam prije nekoliko mjeseci istupio iz članstva u HDZ-u, kao što sam i najavio u svojoj knjizi', potvrdio je Miroslav Škoro

Vraćanje iskaznice, kaže, nije manifest nikakve vrste i stvar je njegove osobne odluke. Ovakva ga politika ne zanima i smatra da ne služi ničemu a najmanje 'budućnosti naše djece'.

'S druge strane, žalosno je da se tako banalnoj stvari, izlaska jednog običnog člana, pridaje više pozornosti nego činjenici da sam u vrijeme aktivnog bavljenja politikom svoju saborsku plaću davao u humanitarne svrhe i nakon samo osam mjeseci sjedenja u saborskoj klupi samoinicijativno vratio mandat. Nisam konzumirao ni jednu od saborskih povlastica, pa čak ni jedan putni nalog', dodaje Škoro, čije je viđenje politike i života suprotno od onoga što se događa u našoj zemlji. No, unatoč svemu, nada se da će, zbog tihe većine kojoj i sam pripada, stvari ići nabolje, 'a svatko neka čini po svojoj savjesti i onoliko koliko može', piše Večernji list.

Škori je za nastupe na skupovima HDZ-a prema iskazu bivše blagajnice stranke Branke Pavošević iz crnog fonda isplaćeno 60 tisuća kuna.