ZAKLJUČAK PREDSJEDNIŠTVA STRANKE

SDP ima pametnijeg posla nego da se bavi samim sobom

05.07.2012 u 05:30

Bionic
Reading

Iako se spekuliralo da će predsjedništvo SDP-a raspravljati o 'slinavcima' oko Milanovića koji šire priče da potpredsjednik stranke Zlatko Komadina želi biti predsjednik Sabora, o tome na današnjoj sjednici nije bilo previše riječi

'SDP i predsjedništvo SDP-a stava je da imamo puno pametnijeg posla nego da se bavimo samim sobom', prenio je nakon sjednice predsjedništva potpredsjednik stranke Zlatko Komadina. Upitan je li bilo riječi o tzv. 'slinavcima', Komadina je kazao da to ne može reći kategorički nego da ta tema nije prevladavala.

Kako doznajemo, na početku same sjednice predsjedništva stranke, predsjednik SDP-a Zoran Milanović je kazao, bez imenovanja pojedinaca, kako ne bi trebalo reagirati na tračeve te da stranka ima pametnijeg posla nego baviti se samom sobom. Predsjedništvo, doznajemo, nije prozborilo ni riječi o nepravomoćnoj presudi prvom potpredsjedniku Radimiru Čačiću nego je uglavnom raspravljalo o zakonskim prijedlozima koje pripremaju za srpanj i za jesen.

Uoči same sjednice predsjedništva, Komadina je novinarima kazao da neće sam potegnuti pitanje 'slinavaca' te je prokomentirao i slučaj Davora Škrleca, sada već bivšeg pomoćnika bivše ministrice Mirele Holy koji je navodno podnio ostavku, jer je prvi potpredsjednik Vlade vikao na njega.

'Nitko ne daje ostavku zbog vikanja. To su ozbiljna posla da bi se ostavka davala zbog vikanja, bit će da je nešto drugo u pitanju', prokomentirao je Komadina.