DOBRODOŠLICA TURISTIMA

Welcome, willkommen, benvenuti... na 15 graničnih prijelaza

28.06.2012 u 11:10

Bionic
Reading

Već na ulasku u zemlju brojni će turisti i ovog ljeta na najfrekventnijim graničnim prijelazima vikendima sve do 2. rujna dobiti promidžbene materijale s informacijama o odredištima u Hrvatskoj. 'Servis dobrodošlice' na graničnim prijelazima organizirat će Hrvatska turistička zajednica i lokalne turističke zajednice

Uz jasno i srdačno 'Dobrodošli!' na nekoliko svjetskih jezika, turisti koji odluče provesti odmor na hrvatskom Jadranu dobit će i informacije o kulturnoj, zabavnoj, sportsko-rekreativnoj ponudi u turističkim odredištima na koja su krenuli. Na raspolaganju će im biti i niz općih informacija koje uključuju i one o prometnoj povezanosti pojedinih odredišta.

Iz HTZ-a uvjeravaju da je 'Servis dobrodošlice' akcija koju turisti 'izvrsno prihvaćaju'.

'Neovisno o tome koliko su se unaprijed informirali o odredištu na koje putuju, kroz te materijale dobivaju cjelovit uvid u turističke sadržaje Hrvatske te mogu kvalitetnije planirati svoje vrijeme na godišnjem odmoru', kažu u HTZ-u.

'Servis dobrodošlice' bit će uspostavljen na graničnim prijelazima Mursko Središće, Goričan, Bregana, Plovanija, Kaštel, Požane, Stara Gradiška, Slavonski Šamac, Duboševica, Baranjsko Petrovo Selo, Macelj, Donji Miholjac, Pasjak, Rupa i Brod na Kupi.

Na svim tim prijelazima, zahvaljujući pomoći i potpori policije, akcija se uspješno realizira već cijelo desetljeće