Hrvatska SELIDBA NA KRČKI AERODROM

Kaptol zabranio Sudcu megaobnovu u Areni?

  • Autor: tportal.hr
  • 7.5.2009 10:15:42
  • 7.5.2009 10:09:55

Popularni karizmatik Zlatko Sudac neće održavati seminar duhovne obnove u zagrebačkoj Areni. Isprva se govorilo o duhovnom megaspektaklu na Hipodromu, no poslije su se odlučili za Arenu. Krenulo se u rezervaciju dvorane, ali odjednom se iznenada odustalo

ZAGREB - Premda službenih informacija nema, Večernji list doznaje da je sa zagrebačkog Kaptola stigla 'preporuka' da to nije dobra ideja, odnosno da u ovome trenutku ne postoji dobra volja da Sudac održi bilo kakvu 'duhovnu megaobnovu' na području Zagrebačke nadbiskupije. Nije, naime, tajna da nekolicina hrvatskih biskupa nije zadovoljna Sudčevim javnim nastupima u posljednje vrijeme.

Budući da se velika duhovna obnova nije mogla održati u Zagrebu, Sudac je u intervjuu televiziji Z1 najavio megaseminar na krčkom aerodromu 20. lipnja.

'Sa Zagrebačkom nadbiskupijom nitko u vezi s tim navodnim događajem nije kontaktirao niti je što pitao, niti je pak nadbiskupija išta preporučivala u vezi s tim navodnim događajem', odgovorila je glasnogovornica Matilda Kolić Stanić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još