Hrvatska PLAVA ZASTAVA U SPLITU

Hit ljeta - plaža hotela Radisson BLU

Split je, nakon svjetski poznate plaže Bačvice, prošle godine dobio još jednu plažu koja je s punim pravom zaslužila prestižnu Plavu zastavu. I ove je godine, drugi put, podignuta Plava zastava na plaži na predjelu Trstenik

Hotel Radisson BLU Resort Split uložio je u uređenje u protekle dvije godine ukupno oko dva milijuna eura. Gosti hotela i brojni građani Splita vrlo rado borave na uređenoj plaži s tuš-kabinama, svlačionicama te u pripadajućem ugostiteljskom objektu s ležaljkama i suncobranima. Mali plažni bar na platou teba istaknuti kao primjer dobre i kvalitetne usluge i to je standard koji bi trebali zadovoljiti svi slični plažni objekti u Dalmaciji.

Na dio plaže koncesiju ima hotel Radisson, ali plaža je otvorena i dostupna svima. Ove godine je zapravo pravi hit među Splićanima. Ono što je isto tako značajno je činjenica da je novouređena plaža znatno podigla standarde opreme i ugostiteljske standarde na susjednoj plaži Žnjan, koja konačno nakon više od desetljeća ove godine zadovoljava kriterij kvalitetne uređene urbane plaže.

Čitav obalni pojas Žnjana i Trstenika s mora je ograđen sigurnosnim oznakama i barijerom za plovila i glisere. Kvaliteta mora i čistoća su besprijekorni što odgovara visokim ekološkim standardima koje moraju zadovoljiti plaže s oznakom Plave zastave. Podsjetimo da je ta oznaka i turistima često ključni kriterij za odabir destinacije za ljetovanje. Hotel Radisson BLU u tom je smislu napravio dobar posao za svoj brend i goste, a zadovoljna je i lokalna zajednica.

200961,200888,133975,131152
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još