GROZNICA DUGOG VIKENDA

Od Lučkog do Karlovca vozi se usporeno

22.06.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Pojačan je promet na cestama iz unutrašnjosti u smjeru mora. Na autocesti A1 vozi se usporeno dionicom od naplate Lučko do Karlovca. Na naplati Lučko nema dužih čekanja - izvjestio je jutros HAK uz upozorenje vozačima za strpljenje i oprez

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti D2 (podravska magistrala) u Koprivnici. Obilazak regulira prometna policija.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će 22. lipnja, od 15 do 23 sata, te u ponedjeljak, 25. lipnja, od 14 do 23 sata.

Ljetne su zabrane, subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata.

Zabrana nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Trajekti plove redovito.