FOTKE KOJE SU OBIŠLE SVIJET

Jelena i Viktorija u Poljskoj raskrinkale HDZ

24.12.2012 u 15:08

Bionic
Reading

Jelena i Viktorija Mikša - za njih dvije veći dio Hrvatske vjerojatno nikad ne bi čuo da se cure u Poljskoj nisu odlučile proveseliti i na jednom od trgova u Poznanju pokazati adute ispod majica

U globalnom selu u kojem živimo nije dugo trebalo da fotografije, među kojima ima i onih koje nisu za objavu na portalu, obiđu svijet i postanu hit na društvenim mrežama.

I nema tu ništa sporno, cure su si dale oduška, u svoje privatno vrijeme odlučile su se zabaviti kako njima paše, teško da će ih Poljaci kazniti zbog skidanja na javnom mjestu, ali se ispostavilo da su članice HDZ-a, stranke čiji se svjetonazor sasvim sigurno ne poklapa s njihovim ponašanjem.

K tome, Viktorija je potpredsjednica mladeži stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji i bila je članica Gradskog vijeća Grada Krapine u prošlom sazivu, a Jelena je članica Savjeta mladih Grada Krapine u aktualnom sazivu i stručni referent u Ministarstvu kulture. Upravo zbog činjenice da je državna službenica Ministarstvo će pred Etičkim povjerenstvom protiv nje pokrenuti postupak.

'Kao državna službenica naša zaposlenica podliježe Etičkom kodeksu koji vrijedi za sve državne službenike te će o sankcijama odlučiti Etičko povjerenstvo', kazala je glasnogovornica Ministarstva Nataša Petrinjak