Hrvatska KARAMARKO U DUBROVNIKU

'Vlast se riješila velikog broja kvalitetnih kadrova'

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Dubrovniku izrazio nezadovoljstvo odlukom Vlade da odustane od gradnje Pelješkog mosta, a za slučaj ostavke ministrice Holy rekao je da on svjedoči kako se unutar aktualne Vlade politički i stranački kadrovira

Izražavajući nezadovoljstvo odustajanjem od gradnje Pelješkog mosta, Karamarko je poručio da se nerješavanje problema teritorijalnog diskontinuiteta Republike Hrvatske ne može opravdati samo kao financijsko pitanje, jer je to i prometno, gospodarsko, sigurnosno, pa i psihološko pitanje.

'Aktualna vlast odustala je od sanacije teritorijalnog diskontinuiteta Republike Hrvatske ne shvaćajući da je izgradnja Pelješkog mosta taj teritorijalni kontinuitet, odnosno prvorazredno prometno, gospodarsko, sigurnosno, pa i psihološko pitanje', kazao je Karamarko u Dubrovniku na konferenciji za novinare.

Vlada je, ocijenio je, odustajanje od Pelješkog mosta objavila u imperativnom tonu - bez šire rasprave o tome što bi taj most značio za Hrvatsku i građane Dubrovačko-neretvanske županije. Izražavamo nezadovoljstvo takvom odlukom i tonom, rekao je Karamarko. Istaknuo je kako smatra da nema ni jednog racionalnog razloga da naša zemlja u miru bude podijeljena na dva dijela.

Odgovarajući na pitanje o ostavci ministrice zaštite okoliša i prirode Mirele Holy, Karamarko je kazao da je riječ o slučaju koji najbolje pokazuje kako se stranački kadrovira, te kako se aktualna vlast riješila velikog broja kvalitetnih kadrova.
198095 ,197563,197303,197299Predsjednik HDZ-a izrazio je nezadovoljstvo radom Vlade, kazavši kako ne poznaje ni jedan aspekt u radu Vlade koji bi mogao pohvaliti i reći da je uspješan.

Najavivši aktivnosti vodstva HDZ-a na terenu ususret lokalnim izborima 2013., Karamarko je ocijenio da će HDZ na njima postići puno bolji rezultat nego što je to dosad bilo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još