Hrvatska OBEZVRIJEĐENA AKCIJA

Čačić žali što prosvjed nije okupio više ljudi

  • Autor: tportal.hr
  • 6.12.2008 14:31:23
  • 6.12.2008 14:31:14

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izrazio je danas žaljenje što jučerašnji Facebookov prosvjed nije uspio okupiti više sudionika

Čačić je poručio vlastima da se ne trebaju zavaravati činjenicom da je izlaskom svega nekoliko tisuća ljudi na ulice akcija obezvrijeđena

'U slučaju Facebooka ipak se radi o strukturi stanovništva koja svoja nezadovoljstva ionako izražava na drugi način, a ne izlaskom na ulice', rekao je Čačić na HNS-ovoj prigodnoj podjeli božićne pšenice na Cvjetnom trgu.

Osvrćući se na aktualnu gospodarsku politiku rekao je kako je premijer Sanader na gospodarskom planu potpuno izgubio kompas.

Nazivajući Ekonomski savjet još jednom od hrvatskih izmišljotina, Čačić je izrazio žaljenje što Sanaderu u tom savjetu 'smokvin list predstavljaju kolege iz SDP-a'.

Taj savjet pokušava na jadan način imitirati nešto što je u ozbiljnim zemljama kvalitetna institucija. Tamo je to skup eksperata koji vladi koja ima strategiju i zna kuda ide definiraju taktiku, a u Hrvatskoj to nije slučaj, ocijenio je Čačić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
© Hrvatski Telekom 2016. Sva prava pridržana.
www.tportal.hr  www.t.ht.hr