Hrvatska GUŽVE ZA KRAJ VIKENDA

U Lučkom kolona od 10 kilometara

Pojačan je promet na autocesti A1 u smjeru unutrašnjosti Hrvatske - kolona je pred tunelom Sv. Rok oko 7 kilometara, pred Malom Kapelom jedan kilometar, a pred naplatom Lučko oko 10 kilometara, dok je na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred naplatom Ivanja Reka kolona 2,5 kilometra, izvijestio je popodne u 18 sati Hrvatski auto-klub

Pojačan je promet iz smjera mora prema unutrašnjosti i na Istarskom ipsilonu, te na državnim cestama, posebice na D 501, od Krka prema čvoru Oštrovica, na D 1 od Krnjaka prema Karlovcu i na staroj cesti od Karlovca prema Zagrebu. Riječkom obilaznicom na čvoru Diračje zatvoren je ulazni krak u smjeru Zagreba, a na čvoru Škurinje zatvoren je izlazni krak iz smjera Opatije.

Zbog vrlo lošeg stanja kolnika prekinut je promet dionicom Ličke magistrale (D1) Gračac-Knin. Obilazak za sva vozila je državnom cestom (D27), Gračac-Obrovac-Benkovac i obrnuto. Pojačan je ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Bajakovo, Stara Gradiška, Hrvatska Kostajnica i Županja, te izlaz na Pasjaku, Kaštelu, Bregani i Maclju.U trajektnim pristaništima Porozina, Merag, Mišnjak i Žigljen pojačan je promet osobnih vozila.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još