Hrvatska KONAČNI KRAH?

Kerum prodaje sve što ima

Željko Kerum prodaje sve, a na popisu nekretnina je čak i prodajni centar Joker, za koji je tvrdio da nije na tržištu, piše Večernji list

'Prvo ću prodati nekretnine koje još nisu u funkciji. Što se tiče branda trgovine Kerum, on će ostati i nastaviti djelatnost, ali je upitno tko će biti vlasnik. Najbitnije je da trgovine Kerum nastavljaju s radom, a bit će preuzete i sve obveze', kazao je Kerum za Večernji list.

Imovina koju stavlja na tržište vrijedna je 400 milijuna eura. Gradonačelnik Splita međutim tvrdi da ne propada, nego da je razlog za rasprodaju 'konstantno maltretiranje pojedinih medija'.

Na popisu za prodaju su hotel Marjan, šoping centar Joker, projekti u Lori, Periska, Koteks, Kila na Bačvicama, Keri na Dujmovači, hotel Central, hotel Žnjan, poslovni prostor na rivi, restoran Aria, stambena zgrada na Trsteniku, zatim zgrada Plive u Kaštelima, objekti u Kaštelima, Rogoznici, hotel i stara škola u Podstrani, apartmani na Čiovu, poslovne zgrade u Malom Lošinju, Boriku, Poreču, prostori u Stobreču, Dubrovniku, Stonu i Buzetu, kamp i zemljište u Supetru, dva zemljišta i zgrada u Milni, farma i zemljište u Drnišu, kino Central, vila Tuškanac i restoran Šumski dvor u Zagrebu.

193297,193210,192867,190293
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još