Hrvatska KOSOR ODGOVARA PROTUKANDIDATU

'Karamarko pljuje po koalicijskoj vladi u kojoj je sam sudjelovao'

Jadranka Kosor je nakon Velikog Trgovišća posjetila stranačke kolege u sjedištu županijskog HDZ-a u Krapini. Aktualna predsjednica HDZ-a naglasila je da nije u kampanji, već je došla razgovarati s ljudima. Unatoč tomu što je novi predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek javno dao potporu kandidatu Tomislavu Karamarku, Kosor je rekla da ima podršku u Krapini te da nije čula da se zagorski HDZ opredijelio za Karamarka

'Nije dobro da se javno iznose imena, jer izaslanici HDZ-a moraju glasati po svojoj savjesti. Glasanje je tajno i nitko ne treba nikome polagati račune što se tiče kandidata', rekla je Kosor, koja je u Krapinu došla u pratnji potpredsjednika stranke Vladimira Šeksa, glavnog tajnika Branka Bačića, kandidata za njezina zamjenika Andreja Plenkovića i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića.

'Ja očekujem potporu, ali nikoga nisam zvala da glasa za ovog ili onog. Nisam dala nijednu opasnu izjavu, poput Tomislava Karamarka koji sada pljuje po koalicijskoj vladi u kojoj je i sam sudjelovao. Mislim da HDZ trebaju voditi oni koji su sada u vodstvu stranke, koji znaju misliti svojom glavom i koji će HDZ dalje voditi hrabro, odvažno i s velikom odgovornošću', naglasila je Kosor.

192223,193609,193451,192226
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još