Hrvatska MILOŠEVIĆ U SISKU

'Neka u HDZ-u više nikada ne bude straha'

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević obišao je danas sisačko-moslavačku Županijsku organizaciju te stranke u Sisku, gdje je izaslanicima Općeg sabora HDZ-a rekao da od 20. svibnja u toj stranci više neće biti straha

Domagoj Ivan Milošević u stranačkim je prostorijama izaslanicima Općeg sabora HDZ-a, koji će se održati u nedjelju 20. svibnja, govorio o svojem izbornom programu. Istaknuo je kako je 'potpuno siguran' da će nešto više od 2100 izaslanika u nedjelju 'glasovati samostalno i po svojoj savjesti te da će izabrati ono što je najbolje za budućnost stranke, a time i za budućnost naše zemlje'.

Također je rekao kako već tri mjeseca govori o programu, o viziji HDZ-a i Hrvatske u Europskoj uniji.

'Govorim o tome da svi zajedno moramo izgraditi modernu demokršćansku stranku. Govorim o otvaranju i demokratizaciji naše stranke i, što je vrlo važno, da u HDZ-u više nikad ne bude straha, da se slobodno mogu postavljati pitanja', istaknuo je Milošević i dodao da su mu neki članovi čak rekli da se prvi put otkad su u stranci nisu bojali postaviti pitanje.

'Kad govorim o izbornom programu, govorim o novome gospodarskom i socijalnom programu kojim će HDZ pobijediti na sljedećim lokalnim i parlamentarnim izborima', rekao je u Sisku izaslanicima Općeg sabora HDZ-a Domagoj Ivan Milošević.

193423,193237,192484,178912
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još