MILINOVIĆ PREDAO POTPISE

'Sliku o Karamarku favoritu stvorili su mediji'

14.05.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Šest dana prije izbora za vodeće funkcije u HDZ-u kandidat za predsjednika stranke Darko Milinović u središnjici je predao 700 potpisa izaslanika koji podupiru njegovu kandidaturu

Ovog tjedan planira prikupiti potpise u još pet-šest županija. Upravo je obilazeći članove na terenu, kaže Milinović, zaključio kako kandidat Tomislav Karamarko zasigurno nije favorit. 'Mediji su stvorili sliku o Karamarku. Na terenu je situacija bitno drugačija, ohrabrujuća. On nije favorit', kazao je Milinović.


Jutros je na Mirogoju s aktualnom predsjednicom stranke u ime HDZ-a obišao grob Franje Tuđmana povodom 90-godišnjice rođenja utemeljitelja stranke. Rekao je da Tuđman zasigurno ne bi bio zadovoljan današnjim, gubitničkim HDZ-om, kako je rekao Milinović. 'No to će se promijeniti nakon stranačkih izbora', slavodobitno je ustvrdio.

S Kosor nije razgovarao o gostima na izbornoj skupštini, no kaže da moraju biti isti oni koji su i do sada bili pozivani, a to su bivši HDZ-ovi predsjednici vlada i Sabora. O tome ipak, kaže, odlučuje predsjednica stranke, i to najvjerojatnije na sastanku Predsjedništva u utorak.

Milinović na predaji potpisa