MILAN KUJUNDŽIĆ:

Jedino Prgomet i ja nismo sljedbenici Mesića i Sanadera

13.05.2012 u 21:38

Bionic
Reading

Kandidati za predsjednika HDZ-a dr. Milan Kujundžić i njegova zamjenika dr. Drago Prgomet u sklopu kampanje za unutarstranačke izbore boravili su u Sisku, gdje su razgovarali s izaslanicima Općeg sabora i drugim članovima stranke. U ispunjenoj dvorani Kazališta 21 dočekalo ih je i cjelokupno novo vodstvo Županijskog i Gradskog odbora HDZ-a

'Članstvo HDZ-a i delegati Općeg sabora žele novo, a novo smo samo dr. Prgomet i ja. Vjerujem da ćemo pobijediti već u prvom krugu. Potporu očekujemo u Sisačko-moslavačkoj županiji, ali i diljem Hrvatske. Moraju doći novi ljudi koji nisu upleteni u ranije afere, koji nisu učenici i sljedbenici Stipe Mesića, Ive Sanadera i Jadranke Kosor, a u ovom trenutku smo to jedino nas dvojica. U našem novom stranačkom čelništvu će, naravno, biti mjesta i za naše protukandidate, jer smo i dalje članovi iste stranke i vjerujem da ćemo vrlo dobro surađivati', rekao je dr. Kujnudžić.

Na predizbornom skupu u Sisku prikupljeno je i oko dvjesto potpisa potpore za kandidaturu dr. Milana Kujundžića i dr. Drage Prgometa. U ponedjeljak su svoj dolazak u Sisak odvojeno najavili kandidati za predsjednika HDZ-a Zdravko Milinović i Domagoj Milošević.