Hrvatska DOMAGOJ MILOŠEVIĆ:

'SDP je Rijeku bacio na koljena'

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević danas je u Rijeci, predstavljajući u županijskoj primorsko-goranskoj organizaciji HDZ-a svoj program za vođenje stranke, istaknuo da se HDZ mora "vratiti u gradove" da bi se vratio na vlast u Hrvatskoj

"HDZ se mora vratiti u gradove jer je to između ostalog jedini način da se vratimo na vlast na nacionalnoj razini i pobijedimo na idućim parlamentarnim izborima", kazao je Milošević izaslanicima županijske organizacije za 15. opći sabor HDZ-a, navodi se u priopćenju Miloševićeva stožera.

"U tom zadatku s kojim počinjem odmah 21. svibnja, glavnu će riječ imati dužnosnici i članovi iz tih sredina“, naglasio je Domagoj Milošević prilikom predstavljanja programa „HDZ ponovno prvi“ u Rijeci.

Dodao je, navodi se, i kako smatra nedopustivim da HDZ u Rijeci dopušta višegodišnju prevlast SDP-u, "koji je bacio grad na koljena i u potpunosti uništio tradicionalno snažnu riječku industriju i time između ostalog osigurao rast nezaposlenosti i onemogućio daljnji razvoj grada, ali i čitave županije".
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još