Hrvatska KARAMARKO SMIRUJE TENZIJE?

'Kosor i Milinović su nervozni jer sam favorit'

'Na neki sam način istaknut kao favorit u utrci za predsjednika stranke i mislim da je upravo to kod mojih protukandidata Milinovića i Kosor izazvalo nervozu. Ne znaju to podnijeti na jedan sportski način, već se bave insinuacijama i konstrukcijama koje doista nemaju smisla. Ja na njihove provokacije neću odgovarati jer želim imati pozitivnu i dobru kampanju budući da je u pitanju ugled stranke koja se već predugo valja po blatu. Apeliram na kolege da vode pozitivnu kampanju kako bismo sačuvali dignitet svih naših članova, kao i stranke kao kolektiva', komentirao je u Krapini optužbe svojih protukandidata Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika HDZ-a

U Krapinu se u pratnji Gorana Jandrokovića došao predstaviti zagorskim izaslanicima, koji će sudjelovati na općem saboru stranke i kojima je predstavio svoj program.

'Analizirao sam stanje u HDZ-u i uzroke poraza na prošlim izborima, kao i razvoj stranke u posljednjih deset godina i evidentno je da nešto treba promijeniti. Padali su nam i popularnost i ugled i među simpatizerima i među članovima, pa sam se odlučio kandidirati jer mislim da imam ideološki zaokruženu priču i to vrlo uvjerljivu. Iza sebe imam više od 20 godina rada za ovu državu, ali i pokretanje nekih procesa kao što su procesuiranje kriminala u privatizaciji ili komunističkih poslijeratnih zločina', rekao je Karamarko pozdravivši subotnji izbor Žarka Tušeka za najmlađeg predsjednika županijske organizacije HDZ-a u Hrvatskoj.

'Upravo je Tušek, koji je iznimno kvalitetan kadar i budućnost stranke, najava onog što ću ja kao predsjednik HDZ-a raditi, a to je oštro pomlađivanje stranke. U sljedećem sazivu Sabora najmanje će četvrtina zastupnika HDZ-a biti iz naše mladeži', zaključio je Karamarko.

191952,191947,191921,191852
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još