Hrvatska VERBALNI RAT

Karamarko: Milinović će ostati zapamćen jedino po pozivima blagajnici HDZ-a

'Nikada nisam izdao dr. Franju Tuđmana, a zbog detuđmanizacije, kao i niza drugih političkih pitanja, sam se i razišao sa Mesićem', kazao je Karamarko za Večernji list

'Nikada nisam izdao dr. Franju Tuđmana, a zbog detuđmanizacije, kao i niza drugih političkih pitanja, sam se i razišao sa Mesićem, te napustio lagodnu fotelju. Za razliku od mene, dotični gospodin u proteklih deset godina nije se ni na koji način pobunio ili iskazao političko neslaganje. Pored toga što je aktivno sudjelovao u svemu negativnom što se događalo u stranci i državi, uključujući i detuđmanizaciju, ostat će upamćen, kako je nedavno rečeno na sudu, jedino po tome što je u pravilnim vremenskim intervalima telefonirao blagajnici HDZ-a', kazao je za Večernji list Tomislav Karamarko odgovarajući na današnje izjave svog protukandidata za mjesto šefa HDZ-a Darka Milinovića.

191852,191818,158025,191404
'U njegovim tvrdnjama jedina je istina da sam se borio protiv nezakonitih radnji u vrijeme mandata predsjednika Tuđmana i zbog toga, ali ne njegovom krivnjom, bio profesionalno i politički marginaliziran. Danas, nažalost, vidimo kako te negativne pojave u proteklih deset godina nisu nestale, nego su po svojim karakteristikama bile znatno drskije i bezobzirnije. Zbog takve situacije u stranci i državi gospodin Milinović ni na koji način ne može od sebe otkloniti političku odgovornost', zaključio je Karamarko u izjavi za Večernji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još