SAMOUVJERENI ŠEKS

'Slavonija mi nije okrenula leđa'

05.05.2012 u 13:29

Bionic
Reading

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija 'okrenula leđa'

'Nije meni Slavonija okrenula leđa. To što je desetak predsjednika ogranka HDZ-a u Slavoniji i Baranji najavilo da će poduprijeti Tomislava Karamarka za predsjednika stranke, to ne znači da je Slavonija meni okrenula leđa', rekao je Šeks novinarima ispred Središnjice HDZ-a odgovarajući na upit je li mu Slavonija okrenula leđa.

Tek će se 20. svibnja na Općem saboru HDZ-a vidjeti što će se dogoditi, rekao je Šeks i podsjetio na narodnu izreku 'obećanje ludom radovanje'.


Upitan kako će se slagati s Karamarkom ako on pobijedi, Šeks je rekao da svaki član HDZ-a i član vodstva ima svoje mjesto i ulogu u okviru Statuta i programa HDZ-a te se toga treba i pridržavati. 'Osobne simpatije i animoziteti trebaju biti prekinuti nakon 20. svibnja', istaknuo je Šeks.

Na pitanje li Karamarko najizgledniji kandidat za predsjednika HDZ-a, odgovorio je da će se to tek vidjeti na Općem saboru HDZ-a.

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa