Hrvatska 'TO SU RADILI ONI KOJI SJEDE U KANCELARIJI'

Bandićeva isprika biciklistima zbog sulude staze

Gradonačelnik Milan Bandić ispričao se danas zagrebačkim biciklistima zbog novoiscrtane staze u Savskoj koja ne vodi nigdje, završava u ogradi koja je kasnije uklonjena i dodaje kako će kazniti odgovorne za propuste

Dio od gotovo 200 kilometra biciklističkih staza koliko ih broji Zagreb ovih dana dobiva novo, ljepše lice, a zbog prozivke da su neke od njih vrlo nespretno ucrtane, zagrebački se gradonačelnik Milan Bandić ispričao, donose 24sata.hr.

'Nisam zadovoljan. To su radili kolege koji su sjedili u kancelariji. Da su izašli na teren, ne bi to napravili. Ispričavam se biciklistima. Sredit ćemo to, a sankcionirat ću one koji su napravili grešku. Provjerit ću kako bi to trebalo izgledati još večeras. Do sada smo u suradnji s udrugom Moj bicikl uredili 200 km staza. No trebalo bi više tolerancije među pješacima, biciklistima i vozačima automobila. Naše ceste nisu široke kao na Elizejskim poljanama u Parizu ili one u Pekingu i Šangaju, no uz dobru volju svih sudionika to će se riješiti',  komentirao je Bandić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još