Hrvatska PETRINA SE OBRUŠIO NA SUCE

'Svi ste pravosudna i inkvizicijska gamad'

  • Autor: tportal.hr
  • 18.4.2012 15:03:11
  • 18.4.2012 13:50:00

Nimalo biranim riječima obratio se nedavno načelnik Općine Primošten Stipe Petrina predsjedniku Općinskog suda u Šibeniku Ljudevitu Zoričiću, ali i njegovim bliskim suradnicima

U službenom dopisu, odaslanom iz Ureda načelnika Općine Primošten i uza sve podatke koji idu uz njega te službeni pečat i potpis, Stipe Petrina se odlučio obračunati s 'pravosudnom gamadi', kako naziva djelatnike Općinskog suda u Šibeniku.

'Goni se u pristranu pi... materinu ti i sudski ovršitelj Florijan Paić i pristrana prasica na mjestu zapisničarke koja je vrijeđala opunomoćenika Općine Primošten. Smrade od predsjednika suda i go... od čovika', vulgarno se Stipe Petrina obrušio na suca Ljudevita Zoričića.

Sucu je napisao i da 'poruči pravosudnoj gamadi koja je učestvovala na svim razinama ovog kriminalnog čina da su inkvizicijska gamad' te da se 'sve gore napisano odnosi i na njih'.

Dopis je, osim medijima, poslan i predsjedniku Županijskog suda u Šibeniku Saniboru Vuletinu te predsjedniku Vrhovnog suda Republike Hrvatske Branku Hrvatinu.

Reagirali su i iz udruge Juris Protecta navodeći kako 'pismo odražava pravu sliku koju pojedinci imaju o pravosuđu u Hrvatskoj'. 'Možda i nisu daleko od istine', upozorili su iz Juris Protecte.

Načelnika primoštenske općine Stipu Petrinu nedavno su, zbog remećenja javnog reda i mira te omalovažavanja sudskog ovršitelja Florijana Paića i policajaca, priveli u policijsku postaju. Zasmetalo mu je priključenje na vodovodnu mrežu kuće investitora Branka Smoljića za koju Petrina tvrdi da je bespravno izgrađena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još