LAKO DO STIPENDIJE

Maturantima za znanje engleskog 7.000 eura

11.04.2012 u 16:17

Bionic
Reading

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) pozvala je maturante, ali i one koji su prijašnjih godina završili srednju školu, da se prijave na natjecanje u poznavanju engleskog jezika za glavnu nagradu od 7.000 eura

Ukupno će pet pobjednika natjecanja pod nazivom 'Potraga za RIT/ACMT zvijezdom' dobiti priliku za studiranje na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Dubrovniku ili Zagrebu, odnosno stipendiju u vrijednosti 7.000 eura.

Prijave za natjecanje zaprimaju se do 19. travnja, a dva dana kasnije u prostorijama škole u Dubrovniku i Zagrebu bit će održano natjecanje iz poznavanja gramatike, vokabulara i čitanja s razumijevanjem te izlaganja na zadanu temu i prezentacije.

Stipendije su iskoristive za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju u idućoj akademskoj godini za stručne studije menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), međunarodno poslovanje (Zagreb), te informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Iznos ostvarene stipendije dijeli se na sve četiri godine studiranja, a imena pobjednika bit će objavljena u srijedu, 25. travnja, na službenoj web stranici koledža – www.acmt.hr - gdje se može i naći više informacija o natjecanju.

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju osnovana je 1997. godine kao prva privatna institucija visokoškolskog obrazovanja u Hrvatskoj. S više od 450 trenutačno upisanih studenata jedini je američki koledž u regiji te jedina obrazovna institucija u Hrvatskoj koja studentima osigurava dvije akreditirane diplome.

Uz američku, koju dodjeljuje Rochester Institut za tehnologiju (RIT), studenti dobivaju i hrvatsku diplomu, koju dodjeljuje Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (ACMT).