Hrvatska NAČELNIK PRIMOŠTENA

Petrina prijavljen jer je vrijeđao policajce

Djelatnici policijske ispostave šibenske Policijske postaje u Primoštenu, zbog remećenja javnog reda i mira, prekršajno su prijavili 58-godišnjaka iz Primoštena, izvijestila je šibenska policija, a neslužbeno se doznaje da je riječ o primoštenskom načelniku Stipi Petrini

Petrina je danas rano popodne u Ulici Plati tijekom asistencije koja je u ovršnom postupku zatražena od Općinskoga suda u Šibeniku dva puta vrijeđao sudskog ovršitelja te policajce prilikom obavljanja službene dužnosti, navodi policija u izvješću.

Neslužbeno se doznaje da je načelnik Petrina izgred izazvao tijekom priključenja na vodovodnu mrežu jedne privatne kuće. Općina Primošten na Općinskome sudu u Šibeniku izgubila da spor kojim je osporavala pravo na priključenje na vodovodnu mrežu privatnoj kući tvrdeći kako vodovodne cijevi prolaze preko općinskoga zemljišta, a kuća je izgrađena bez dozvole. No, Općinski sud presudio je u korist vlasnika kuće te su sudski ovrhovoditelji danas u Primošten stigli kako bi je, u pratnji policije, prisilno priključili na vodovodnu mrežu.

Sam Petrina nedavno je elektroničkom poštom pozvao novinare da svjedoče današnjem pokušaju sudskih ovršitelja da, kako je naveo u priopćenju, 'nelegalno priključe bespravno izgrađenu kuću' na vodovodnu mrežu.

Protiv Petrine će na Prekršajnome sudu u Šibeniku biti podnesen optužni prijedlog.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još