Hrvatska SVILAN O OPTUŽNICI

'Bit ću kratak i jasan, sve rečeno je laž'!

Na vijest o podnošenju optužnice protiv direktora programa Nove TV Siniše Svilana zbog primanja mita u srijedu reagirao je sam Svilan rekavši da je sve rečeno laž

'Bit ću kratak i jasan: sve rečeno nije istina, laž je', izjavio je Svilan, dodavši da je njemu u interesu da se svemu ovome stane na kraj.

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu Svilana je jučer optužilo da je tijekom tri godine primio 262.000 eura mita od Vladimira Šelebaja Selliera, zauzvrat plasirajući emisije njegove produkcijske kuće Core media na Novu TV. Svilanova televizijska kuća o slučaju se oglasila priopćenjem.

'Nova TV d. d. nema praksu komentirati istrage koje su u tijeku. Iako Nova TV d. d. nije stranka u ovom procesu, vrlo ozbiljno shvaćamo sve negativne učinke na poslovanje kompanije. U internoj proceduri vrlo intenzivno istražujemo sve navode kako bismo osigurali visoke etičke standarde korporativnog kodeksa koji su obvezni slijediti svi naši zaposlenici', navodi se u priopćenju koje potpisuje PR menadžerica Vedrana Cvetko.

186225,177962,164769,156688
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još