Hrvatska KOSOR OČEKIVALA OSTAVKU

'Milanović će i Komadini vjerojatno reći - sori!'

Nakon što je ministar mora, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina podnio ostavku, stigle su i prve reakcije najjače oporbene stranke HDZ-a, čija je aktualna predsjednica Jadranka Kosor očekivala da će se to dogoditi

'Mislim da ostavka ministra Komadine jasno pokazuje napetosti u SDP-u ususret unutarstranačkim izborima. To je nešto što se moglo očekivati. Ono što loše počne, loše i završi. Kao što znate, zbog ministra Komadine se mijenjao zakon protiv kojeg smo izrazito bili jer se urušavao cijeli sustav izbora za lokalnu upravu i samoupravu. Ministar Komadina, to se mora priznati, nije imao uvjete za rad.Suradnici su mu bili nametani, a one koje je mogao izabrati sam, poput gospodina Ferdeljija, smijenjeni su protiv njegove volje, uz jedno cinično 'sori' gospodina hrvatskog premijera Milanovića. Vjerojatno će to i danas izgovoriti', prokomentirala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Za Kosor Komadinino davanje ostavke nije dobro. 'To pokazuje velike pukotine i tektonske poremećaje u Vladi jer nakon tri mjeseca već prvi ministar odlazi. Vjerojatno je na to bio i prisiljen', zaključila je Kosor.

186214,186160,184399,180047
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još