GAY RODE MILJENICE HRVATA

Klepetanova Malena je zapravo – Maleni!

01.04.2012 u 08:23

Bionic
Reading

Ljubavna priča dviju roda iz Brodskog varoša u Slavonskom Brodu, koja već godinama oduševljava hrvatsku javnost, dobila je neočekivani zaplet!

Naime, otkriveno je da su Klepetan i njegova Malena zapravo – homoseksualni par! U razgovoru za tportal to veliko otkriće potvrdio je ornitolog Mirko Vukobrat, dodavši da je osobno posjetio Brodski Varoš i pregledao Klepetana i Malenu, za koju je vrlo brzo zaključio da bi se mogla preimenovati u – Malenog! Obje rode su, tvrdi ornitolog koji ih je pregledao, muškog roda!

'To zapravo i nije toliko neobično koliko bi se ljudima moglo činiti. Naime, cijeli niz ptičjih vrsta, baš kao i ostalih životinskih vrsta, pokazuje sklonost homoseksualnom ponašanju, a među njima su i rode. Primjera radi, oko jedna četvrtina parova australskih crnih labudova je homoseksualna te odgajaju ptiće koje im rodi surogat majka', rekao je ornitolog Vukobrat tportalu.

Komentirajući činjenicu da je tijekom zadnjih desetak godina, koliko traje ljubav Klepetana i Malenog, iz njihova gnijezda izašao niz ptića, Vukobrat je ustvrdio da nije nerijetko da u životinjskom svijetu gay parovi brinu za napuštena jaja, odnosno ptiće koji se izlegu iz njih.

'Možda Klepetan i Maleni jednostavno nisu željeli čekati da hrvatska vlada donese zakon koji će gay parovima omogućiti posvajanje', zaključio je Vukobrat.

Otkriće u Brodskom Varošu prokomentirao je i ministar zdravlja Rajko Ostojić: 'Gay is OK! Ali moram vam reći da mi je drago da se ispostavilo da je Malena zapravo Maleni, a ne da je Klepetan zapravo Klepetanka, jer bi u protivnom morali ponovo usuglašavati stavove u vladajućoj koaliciji.'