POPUSTILI POD PRITISKOM

Stare ZET-ove karte vrijedit će ipak do kraja travnja

28.03.2012 u 16:02

Bionic
Reading

Uvažavajući gospodarsku i socijalnu situaciju sugrađana, Uprava ZGH-a i ZET-a, osluškujući mišljenja i potrebe građana, odlučila je produljiti valjanost pojedinačnih karata, kupljenih prije korekcija cijena, za još mjesec dana, javili su iz ovog javnog gradskog prijevoznika

'Iako je tarifnim odredbama ZET-a korištenje papirnatih, tzv. pojedinačnih karata, kupljenih prije promjena cijena, odnosno 1. ožujka ove godine, ograničeno na 30 dana od stupanja na snagu novog cjenika, uzimajući u obzir gospodarsku i socijalnu situaciju građana, Uprava je odlučila produljiti valjanost tih karata za još mjesec dana', objasnio je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

Karte, bez obzira na to jesu li prema ranije važećim cijenama kupljene u vozilu ili izvan njega, vrijedit će do posljednjeg dana travnja.

Podsjetimo, o problemu starih karata pisali smo jučer nakon što su nam se javili naši čitatelji, rekavši da stare karte ne stignu potrošiti do 1. travnja, prvotnog roka. Tada nam je glasnogovornik ZET-a Jurić rekao da nema govora o produljenju roka.