Hrvatska POVRATAK U BIZNIS

Jakovčić najavio povlačenje iz politike

Aktualni šef IDS-a Ivan Jakovčić u intervjuu subotnjem magazinu 'Pogled' Novog lista otkrio je da uskoro napušta politiku i okreće se - biznisu.

Na pitanje hoće li mu Damir Kain biti protukandidat na unutarstranačkim izborima Jakovčić je odgovorio: 'Imamo niz sposobnih ljudi. Samo je pitanje hoću li se ponovno kandidirati. Vidjet ću nakon lokalnih izbora. To je što se tiče stranke. Što se tiče Županije, već sam jasno rekao: neću se više kandidirati za župana. Polako izlazim iz politike'.

Upitan kuda ide prvi čovjek IDS-a najavio je povratak u poslovni svijet.

'Mislim da ću se vratiti u poslovni svijet, u biznis. Podsjećanja radi, bio sam jedan od najmlađih zastupnika stranih tvrtki u bivšoj Jugoslaviji, zarađivao odličan novac, i rado bih se vratio u biznis. Teško se mogu motivirati dalje u politici. Trebam nove izazove.

U 20 godina politički posao odradio sam pošteno, mada su mi se stalno pokušavale 'zalijepiti' afere, pa i korupcijske i svakakve. IDS se pokušavao diskvalificirati. Ali ja ću otići dignuta čela', naglasio je Jakovčić i dodao da će vjerojatno osnovati svoju tvrtku no nije precizirao čime će se baviti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još