Hrvatska NEMA VIŠE MUKTE

Počinje naplata parkiranja kod Paromlina

Počinje naplata kod Paromlina, na parkiralištu kod Inine zgrade u Novom Zagrebu i kod Porezne uprave, također u Novom Zagrebu. Potvrdio je to Davor Jelavić, pročelnik za prostorno uređenje.

Naplatu Grad uvodi kao kompenzaciju Zagrebparkingu kako bi se stanari Gornjeg grada mogli povlašteno parkirati u garaži Tuškanac, piše Večernji list

'Grad uvodi naplatu parkiranja na tim mjestima na zahtjev Roberta Mišete, voditelja Zagrebparkinga. Riječ je, naime, o tome da Mišeta treba omogućiti parkiranje u garaži Tuškanac jer ne želimo imati dodatna parkirališna mjesta na Gornjem gradu.

Gradonačelnik je najavio da ćemo kao nadoknadu za, kako kaže Mišeta, gubitke, dati površine kod Paromlina, Ine i Porezne uprave', kaže Jelavić.

Na te tri lokacije, naplata će krenuti već od početka travnja, a prema riječima Roberta Mišete, parkiranje bi se počelo naplaćivati i u Savskoj, kod Zagrebačke banke.

Na Paromlinu, koji je u drugoj zoni, sat parkiranja će se plaćati pet kuna, isto kao i u Savskoj. Kod Inine zgrade i Porezne uprave, parkiranje će biti dvije kune po satu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još