NOVI SVJEDOCI

Obnovljena istraga oko ubojstva Frane Despića

16.03.2012 u 17:32

Bionic
Reading

Policija je obnovila istragu brutalno ubijenog 18-godišnjeg Frane Despića, kojeg su prije četiri godine izboli nožem u parku u središtu Zagreba

Frani Despiću 15. ožujka 2008. godine nepoznati počinitelj u masovnoj tučnjavi zabio je nož u tijelo čak osam puta i na kraju mu prerezao vrat. Policija je tada privela 29 osoba, no nitko od njih nije vidio tko ga je ubio, piše Aktual

Pronađen je nož kojim su izboli Franu, no na njemu nije bilo tragova krvi. Obitelj mladića ogorčena je što do sada nije pronađen Franin ubojica te mole sve građane za pomoć.

Početkom ovog mjeseca Županijski sud prihvatio je zahtjev državnog odvjetništva da se obnovi kazneni postupak protiv Aleksandra Koprenice (27). Naime, pronađeni su novi svjedoci koji su bili u parku te kobne noći.

Pojavila se nova svjedokinja koja je bila u Ribnjaku te večeri i koja je policiji izjavila da je vidjela trenutak izbijanja tučnjave i Koprenicu da baca nešto u smeće. Osim toga, svjedokinja je izjavila da je vidjela Koprenicu u Ribnjaku kako slavi rođendan s prijateljima.