Hrvatska ČAČIĆ O ŠKVEROVIMA I DIOKIJU

'Ova Vlada vodi malo više računa o radnicima'

Iako su oporbeni saborski zastupnici tražili da im se u Saboru ukaže predstavnik Vlade i objasni im što Banski dvori poduzimaju oko Diokija, to se danas nije dogodilo. Ako je suditi po izjavi prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića, Vlada se i dalje ne misli petljati u situaciju oko te tvrtke, no nešto konkretnije planove Vlada ima oko škverova

Kako doznajemo, u Vladi je jutros održan radni sastanak oko brodogradnje, no što je dogovoreno nije bilo moguće saznati ni od prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

On je novinarima po izlasku iz Vlade rekao da nije iznenađen odustajanjem Danka Končara od brodogradilišta 3. maj. No, što se tiče ostalih Končarovih ponuda i toga jesu li one za Vladu prihvatljive, Čačić je ostao tajnovit.

'Kao što sam već rekao, čut ćete na Vladi, nema tu nekih velikih novosti. U svakom slučaju, znamo što radimo. Imamo sve planove, i A, i B i C. Često ne, ali u ovom slučaju da', rekao je Čačić.

'Ova Vlada vodi malo više računa o radnicima zaposlenima u zemlji nego što to bilo tko drugi čini, jer je to njezin posao. I treba biti tako', nadodao je Čačić.

Novinari su od Čačića pokušali dobiti i odgovor što Vlada radi po pitanju Diokija, no prvi potpredsjednik Vlade samo je ponovio: 'To je privatna tvrtka i zašto to mene pitate?'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još