RECITE 'NE' NEGATIVNOSTI

Upoznajte borce za pozitivno razmišljanje

12.03.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Udruga Mozaik, kojoj u opisu djelovanja stoji i 'promicanje pozitivnosti i pozitivnog razmišljanja', zacrtala je sebi već u osnutku neobičan cilj – kroz različite projekte osvijestiti negativne obrasce društva u kojem živimo

I sami svjesni da im je cilj ne samo neobičan, nego i naivan, iz Udruge Mozaik poručuju kako im je želja promicati pozitivnosti, ali i raditi na mijenjanju negativnih obrazaca koje je formiralo društvo u kojem se nalazimo.

'Danas živimo u svijetu u kojem su vrijednosti destruktivno postavljene i kao rezultat toga cjelokupno društvo ne postiže svoj maksimum. Usmjerili smo se na osvješćivanje i razvoj pojedinaca kako bi sve njihove potencijale maksimalno otvorili prema njima samima', poručuju iz Mozaika, udruge osnovane početkom godine.

Najavljuju i kako će u svojim aktivnostima organizirati radionice, tribine i seminare kojima će zadatak biti 'širiti spoznaje o vlastitim potencijalima svakog pojedinca'. Tako namjeravaju razvijati održivu zajednicu u kojoj će 'svatko pronaći ispunjavajuće mjesto za sebe, a u skladu sa svojim talentima i strastima'.

'Želimo osvijestiti važnost svih poslova potrebnih za funkcioniranje zajednice i razviti poštovanje svih prema svakome, svakom poslu i obavezi. Prihvaćanje i integriranje svakoga u društvo bez obzira ne njegove afinitete ili razvoj svijesti dovodi do prosperitetne zajednice na svim nivoima', poručuju iz Udruge Mozaik.

Za sva pitanja i razjašnjenje nedoumica potencijalne su članove i suradnike pozvali da posjete njihovu stranicu www.udrugamozaik.hr.