Hrvatska POVUKLA ZAHTJEV ZA OSTAVKOM

Bilač: Kosor pere ruke kao Poncije Pilat

Splitska HDZ-ovka Sanja Bilač povukla je zahtjev za ostavkom šefice stranke Jadranke Kosor jer, kako je rekla u Dnevniku 3, sada zna da Kosor neće ni pobijediti

Nakon što se prije nekoliko dana proširila vijest da je šefica HDZ-a Jadranka Kosor naredila isključivanje Sanje Bilač iz stranke, i to zbog otvorenog pisma splitske HDZ-ovke, o svemu je sinoć u Dnevniku 3 progovorila i sama Bilač.

'Jadranka Kosor jest naredila moje isključivanje iz stranke. Nakon toga, kao i mnogo puta dosad, pere ruke kao Poncije Pilat i prepušta drugima da donesu odluku umjesto nje', kazala je Bilač.

'Kosor govori o sukobu osoba i teoriji urote, a riječ je zapravo o sukobu ideologija. Sigurna sam da je ovo prijelomni trenutak. Jadranka Kosor ne može pobijediti. Zato sam odlučila povući svoj zahtjev za njezinom neopozivom ostavkom jer, po mome mišljenju, za Jadranku Kosor ovi su unutarstranački izbori završeni', smatra Bilač.

Kao žestoka kritičarka vladavine Željka Keruma u Splitu, Bilač je kazala da bi voljela vidjeti program HGS-a na kojem je dogovorena koalicija HDZ-a i Keruma. Smatra da je pitanje raskida splitske koalicije HDZ-a i liste obitelji Željka Keruma više civilizacijsko pitanje, nego političko.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još