KOSOR IZVAN SEBE

Ivić Pašalić potpisao pristupnicu za HDZ

07.03.2012 u 16:11

Bionic
Reading

Pašalić je u telefonskom razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio da je nakon sinoćnjeg gostovanja na skupu ogranka HDZ-a u Remetama potpisao pristupnicu za HDZ

'Moje gostovanje je bilo zapravo odziv na poziv koji sam dobio od ogranka, gdje sam došao kao gost i bilo mi je jako drago da sam bio pozvan. Silom prilike rekao sam što ja mislim o tome, kako stvari stoje u HDZ-u i naglasio sam razliku među onima kojima je HDZ u srcu i koji se bore za ideju i onima kojima je borba samo za fotelju. Htio sam i provjeriti što članstvo misli, to mi je puno važnije i bio sam jako zadovoljan s jednim ljudskim prijemom', ispričao je Pašalić, prenosi Dnevnik.hr

'Ja se u HDZ želim vratiti, ja sam jučer na kraju tog događanja u Remetama, nakon što sam se osvjedočio o reakcijama ljudi, potpisao pristupnicu za HDZ, a rekao sam da ću je dati predsjedniku mog ogranka onda kad dođe vrijeme, a to vrijeme je onda kada umjesto foteljaša u HDZ-u budu oni kojima je HDZ u srcu', rekao je Pašalić.

Pašalić je ponovio da o HDZ-u moraju odlučivati članovi kojima je HDZ u srcu, a ne oni koji su ga doveli na optuženičku klupu. 'Moj adut su članovi HDZ-a, ja apeliram na njih da oni odluče o sudbini HDZ-a, a ne oni uski krugovi ili pojedinci koji su služili Sanaderu da dovede HDZ na optuženičku klupu', rekao je Pašalić.

'Zbog pojavljivanja Ivića Pašalića na izborima u temeljnom ogranku HDZ-a u zagrebačkim Remetama te zbog učlanjivanja novih-starih članova mimo Statuta stranke, pojedinci u stranci podnijet će posljedice', najavila je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor i od Područnog odbora Maksimir, nadežnog za ogranak u Remetama, tražila poništenje tamošnjih unutarstranačkih izbora.