Hrvatska MALO PRIČALI PA SE RAZIŠLI

SDP-ov skup završio bez zaključaka

Stotinjak dužnosnika SDP-a, članova Vlade i Sabora iz redova te stranke, koji su se ovog vikenda okupili u porečkom hotelu 'Diamant', završili su danas raspravu o mjerama za ubrzanje reformi u državi, ali i o boljoj koordinaciji između Vlade i Kluba zastupnika, bez posebnih zaključaka

Iako je jučer najavljeno kako će novinari biti danas upoznati sa zaključcima ovog skupa, na kraju se od toga odustalo.

'Nema zaključaka jer se radilo o unutarstranačkom dogovoru usmjerenom boljoj koordinaciji Vlade i Kluba zastupnika odnosno međusobnoj komunikaciji unutar stranke', kratko je izjavio ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Na summitu SDP-a u Poreču, koji je bio zatvoren za javnost, doznaje se kako se između ostalog raspravljalo i o pojačavanju rada saborskih odbora,. a analizirani su i odnosi između Vlade i Sabora.

Na marginama ovog SDP-ovog skupa jučer su se sastali predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović te predsjednik IDS-a i istarski župan Ivan Jakovčić.

'Imali smo višesatni prijateljski razgovor o gospodarskim temama bitnim za Istru i političkim temama bitnim za Hrvatsku', kazao je Jakovčić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još