MARINA LOVRIĆ MERZEL

'Podlo je tvrditi da želim preuzeti Komadinino mjesto'

02.03.2012 u 13:34

Bionic
Reading

'Zgrožena sam, to je prestrašno, lažno i podlo', komentirala je za tportal sisačka županica Marina Lovrić Merzel današnje napise u medijima o njezinoj kandidaturi za preuzimanje ministarske fotelje bolesnog Zlatka Komadine

Lovrić je na sedmodnevnom godišnjem odmoru, a sve je, kaže, doznala jutros iz novina. 'Na takve neistine i podmetanje teško mogu odgovoriti. Ministar Komadina je moj kolega i prijatelj i laž je da sam išta učinila protiv njega', drži Lovrić.

Dodaje da je premijer taj koji odlučuje tko će biti ministar te da se odmah znalo da će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture biti Zlatko Komadina.

Ministar Komadina, nakon što je pregledan u KBC-u Zagreb, po preporuci liječnika povukao se u svoj dom, na kućnom je oporavku i ne zna se kada će se vratiti na posao. Glasnogovornica ministarstva Marina Halužan kaže da se ministra štedi zbog bolesti te da je njegove poslove uspješno preuzeo njegov zamjenik Zdenko Antešić.

Ni on ne želi komentirati spekulacije o povlačenju Komadine s ministarske funkcije zbog bolesti niti o mogućnosti da sisačka županica Lovrić Merzel preuzme njegovo mjesto.

'Nemojte me to ni pitati, uopće ne bih to komentirao', rekao nam je Antešić, ostavljajući dojam da se radi o neistini. S ministrom je u kontaktu te se nada da će on u ponedjeljak doći na posao. Ministrove želučane probleme Antešić pripisuje vrlo stresnim situacijama koje su ih sve zatekle na novim pozicijama, ali i godinama.