Hrvatska GRADONAČELNIK PO STAROM

Kerumov prostački ispad pred novinarom

Problemima novinara sa splitskim gradonačelnikom nikad kraja: 'majmuni', 'kreteni' i 'govnari' kojima Željko Kerum obično psuje sve po spisku i šalje ih u mjesto rođenja navikli su ne ometati ga za vrijeme južine, pa makar na snazi bio njegov kodeks lijepog ponašanja, no ima ih onih odvažnih koji će ga svejedno nazvati pa priupitati za zdravlje

Jučer, za lijepog i sunčanog dana, novinarki magazina Extra pohvalio se da 'j... kao Hektor', komentirajući navodnu novu trudnoću nevjenčane supruge Fani Horvat. Danas su, pak, Split prekrili tmurni oblaci, pa je logično da je i on loše volje. Digao se na lijevu nogu, nastradao je novinar Soundseta Filip Sertić.

'Jes' čuja ti, šupčino?! Jedi govna, j.... ti mater govnarsku, tebi i tvom gazdi!' izvikao se u slušalicu gradonačelnik drugog grada u Hrvatskoj, također na molbu da komentira činjenicu da će četvrti put postati otac. Sreća da novinar nije bio u blizini, po tonu glasa može se pretpostaviti da bi ga hrabri splitski Hektor sastavio sa zemljom.

S Kerumom zbilja nikada nije dosadno: na optužbe da je u sukobi interesa odgovorit će da će 'popričati s poduzetnikom Kerumom'. U oporbi su redom 'zločesti i lažljivi jadnici', novinari su 'plaćenici' koji ga obično asociraju na majmune ili izmet, a on sam jedini je sposoban, pošten i moralan.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još