Hrvatska KOSOR TRAŽI REAKCIJU PREMIJERA

'Vlada pokazuje nepodnošljivu lakoću političkog kadroviranja'

Nakon što su u javnost isplivale informacije koje govore da se nad šeficom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec vode ovršni postupci, nije dugo trebalo da stignu reakcije iz oporbe

'Mi smo već zatražili smjenu od ministra financija zbog njezinih neodmjerenih i nekontroliranih izjava vezanih za opraštanje dugova, odnosno kamata. Što se tiče ovih novih navoda, to je prije svega pitanje za Zorana Milanovića. Očekujem da to pitanje postavite njemu i da on odgovori i da reagira. Pretpostavljam i vjerujem da neće odgovoriti na način koji smo već vidjeli, a to je – 'je li to tako?' Ako su informacije o ovrhama točne, mislim da je to još jedan primjer koji pokazuje da je ova Vlada isključivo politički kadrovirana, koji pokazuje jednu nepodnošljivu lakoću političkog kadroviranja. Što se tiče gospođe, očekujem hitru reakciju i ministra i predsjednika Vlade jer upravo on mora odgovoriti može li takva osoba ostati raditi u tako osjetljivom sustavu. To je pitanje za njega i nadam se da se neće skrivati iza leđa ministra Linića', prokomentirala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor najnoviji skandal sa šeficom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec.

Svoje mišljenje iznio je i predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar.

'Rekli su stručni, sposobni i lojalni. Kada zadovoljite ovaj treći kriterij, onda prva dva nisu bitna, i to je sad očito', prokomentirao je Lesar.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još